Opdaterede corona-forholdsregler 26. oktober 2020


Dansk Golf Union har den 26. oktober udsendt opdaterede anbefalinger efter genindførelsen af forsamlingsforbuddet på 10 personer. 


Overordnet set glæder vi os over, at vi fortsat i store træk kan dyrke vores sport. 

Herunder listes de punkter, som er nye ift. gældende regler: 


Der kan afvikles turneringer med mere end 10 deltagere (*undtagelse for børn og unge), såfremt der på intet tidspunkt forsamles mere end 10 personer (*undtagelse for børn og unge) på et afgrænset geografisk område; f.eks. ved ankomst og afslutning omkring klubhuset og parkeringsplads. 


Klubhuset, terrasse og bagrum mv. kan benyttes. Vær opmærksom på forsamlingsforbuddet på max 10 personer (*undtagelse for børn og unge). 


Fra den 29. oktober 2020 indføres krav om brug af mundbind indendørs i offentligt tilgængelige faciliteter såsom klubhus, proshop og bagrum. Dette gælder ikke for arbejdspladser såsom sekretariat, kontorlokaler og greenkeeperfaciliteter. 


Hvis medlemmer/gæster har adgang til sekretariatet, eller ved en disk, skal der bruges mundbind. Krav om mundbind gælder ikke når man sidder ned. DGU’s fulde anbefalinger kan læses her: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/anbefalinger-tilgolfklubberne-26-oktober-2020 


På trods af de nye opstramninger er golf stadig en sport, som kan dyrkes stort set som før - og uden den store smitterisiko. Vi klarer nok vinteren med det stramme forsamlingsforbud, men må da håbe, at epidemien er mere under kontrol, når vi starter op til foråret. 


På bestyrelsens vegne 


Formand Hans Oluf Reimer Hansen