Åbent Hus i Nordborg Golfklub den 12. september

Det er aldrig for sent at starte til Golf…

Nordborg Golfklub inviterer nye såsom gamle golfspillere til en hyggelig dag på Linak Golf Course.

Har du aldrig prøvet golf før, men set det på TV mange gange…og er der en lille Tiger Woods gemt i dig.

Så har du nu muligheden for at prøve kræfter med den hyggelige sport helt gratis.

Alt du skal gøre er, at komme til golf og hyggedag LØRDAG d. 12. september mellem kl. 11.00-15.00.
Vi står klar med hjælpere, udstyr og lidt godt til ganen, så kig forbi Nordborg Golfklub til en hyggelig lørdag for hele familien.

Du kan på dagen tilmelde dig et gratis begynderkursus med undervisning i praksis og teori.

Alternativt kan du altid henvende dig til vores sekretær, Marie Petersen på tlf. 30 51 56 09

Vi ses.

Har du holdt en pause fra golfen, hjælper vi dig meget gerne igang igen.

Du har måske savnet fællesskabet og de hyggelige gåture i den smukke natur,

så se lige her…. Corona venlig sport med mulighed for frisk luft hver gang.

Du kan låne udstyr, bruge træningsanlægget og samtiditig få resten af 2020 golfsæsonen helt gratis,på vores flotte bane.

Ingen prøver, ingen forpligtelse.

Så mød op lørdag d. 12. september til et par hyggelige timer i Nordborg Golfklub.