Sponsor- og medhjælperturnering

Nordborg Golfklub havde søndag inviteret sponsorer og frivillige hjælpere til turnering. Sponsorer havde mulighed for at møde bestyrelse, greenkeeperstab og spillere fra klubben.

Det var rigtig fint golfvejr og humøret var i top.

Gunstart med 61 spillere. Individuel række og holdturnering i 2 rækker.
Sponsorer og frivillige er vigtig elementer for at golfklubben kan tilbyde et fantastisk flot golfanlæg. Så stor tak til dem.
2019 har været et specielt år hvor banen er blevet renoveret og det har virkelig krævet mange frivillige arbejdstimer.

Formand Hans Oluf sørgerede for at servicere spillerne på banenmog i klubhuset var der dækket op til spisning.

Her er resultater fra turneringen:

Sponsorrække.
1. Dettleffs Grillstegning - Jan Heiss, Lars Harbech, Tommy Ernst, Alfred Hansen - 115 point
2. Linak - Finn Møller, Mikkel Frost Jensen, Jette Brock, Allan Brock - 111 point
3. Flytteboxen Paul Knudsen, Jens Damm, Thomas Christiansen, Johan Simonsen - 101 point

Medhjælperrække

1. Laila Christiansen, Helga Andesen, Morten Johansen, Kieran Daly 115 point