Nordborg Open 2019

Nordborg Golfklub og Better Energy havde inviteret til Nordborg Open og hvilken succes det blev. Fantastisk vejr begge dage og mange glade golfspillere.

Nordborg Open er årets absolut klubbens største arrangement som kræver en indsats fra rigtig mange frivillige.

164 spillere var der plads til i år og efter kun 4 timer var alle pladser besat. Der er mange spillere med fra Nordborg Golfklub, men en stor del kommer fra udefra. I alt 27 danske golfklubber er repræsenteret. Det er spillere som kommer år efter år.

Hovedsponsor for turneringen er Better Energy. ​

En anden stor sponsor er Nybolig Guderup v/ Ole Bredgaard som sponsorerer vores Hole in One konkurrence på hul 15. ​

150.000 kr. kontant for at få bolden i hul på første slag. Desværre lykkedes det heller ikke i år for en spiller at vinde den store præmie.

Derudover er der rigtig mange andre som bidrager, både lokale og landsdækkende firmaer. Præmiesummen for turneringen var hele 72000 kr.​

Spillerne hyggede sig efter runden på terrassen med kolde drikke og varme pølser fra grillen. Der var mulighed for at deltage i en puttekonkurrence med flotte præmier.

Vejret var helt fantastisk begge dage og humøret højt.

De 164 golfspillere dystede i 4 rækker om de mange fine præmier. A-,B- og C-rækken spillede slagspil og D-rækken stableford.

Ud over de 4 rækker var der mange indlagte konkurrencer, såsom tættest på par 3 huller, tættest på par 4 hul i 2. slag og længste drives.

Nordborg Open 2020 afvikles 31. juli og 1. august.2020.

​Resultater for de 36 spillede huller findes på golfbox.

Bedste bruttoscore for de 2 dage havde Søren Marquardt Frosch   ​​Aabenraa      ​141 slag.

Tættest på hul konkurrencer

Par 3 huller i første slag.

Række A-B

Hul 4​    Hans Uwe Christensen​ ​                   Nordborg                          ​​1,07m

Hul 7​    Anja Andresen​​                                 Nordborg                          ​1,27m

Hul 11  ​Kim Aggergaard                               ​CGC ​​                                1,62m

Hul 15  Nicolaj Sørensen​                             Birkemose​                        5,54m

Række C-D

Hul 4​   Gurli Stolt                                          ​​Vejle                                 ​2,24m

Hul 7​   Ole Bredgaard                                   ​Nordborg​                         5,95m

Hul 11​ Joan Henriksen                                 ​Nordborg​                         1,29m

Hul 15​ Henrik Møller Jørgensen                  Holstebro                         ​4,30m

Række A-B

Lørdag tættest på hul 16 i 2. slag

Række A-B​Jacob Merrild​Herning Golf Klub​2,25m​

Række C-D​Jette Brock​Nordborg​ ​3,63m

Længste drive konkurrence på hul 10.

Dame A-B ​Marianne Bregendahl​Hedensted​

Dame C-D ​Karin Søndergaard​Nordborg

Herre A-B​ Martin Tolbøl​Nordborg​

Herre C-D​ Henrik Møller Jørgensen​Holstebro

Dame A-B​ Anny Danekilde​Ikast Tullamore​

Dame C-D​ Birgit Mahler​Hedensted Golf Klub

Herre A-B ​Steffan Møllerskov Christensen​Nordborg

Herre C-D​ Bent Nielsen​Nordborg

Puttekonkurrencen blev vundet af Steffan Møller Christensen fra Nordborg Golfklub efter omspil.

Vi har i år øget præmien på dem der kan lave Hole in One på hul 15. Præmien er 150.000 kr. kontant og der er en chance begge dage.

Hole in One er sponsoret af Nybolig Guderup ved Ole Bredgaard.

Vi siger tak til dem har sponsoreret præmier til denne turnering.