Opfordring til Nordborg Golfklubs medlemmer

​Kære medlem i Nordborg Golfklub

Vi har nu planlagt de opgaver, der stadig mangler inden projektet kan afsluttes.

Opgaverne skal løses hurtigst muligt, så vi alle kan få glæde af den opgraderede bane.

Nu her i foråret hvor væksten for nysået græs er optimal, skal vi så hurtigt som muligt have tilsået de blotlagte arealer og bunkerkanterne på vores golfbane, så vi igen kan få en normal bane at spille på. Hertil beder vi alle medlemmer om en hjælpende hånd. For at give de fleste mulighed for at hjælpe til kan du selv vælge, hvornår det passer dig bedst. Vi arbejder på banen:

Mandage 8-12 og 15-18

Tirsdage 8-12 og 15-18

Onsdage 8-12 og 15-18

Torsdage 8-12

Jens Simonsen vil lede og fordele arbejdet og vil være tilstede på de nævnte tidspunkter. Har du spørgsmål kan du kontakte Jens på 23231929 eller jens.simonsen@bbsyd.dk .

Kom og vær med til at skabe vores nye golfbane!

Det betyder, at der bliver arbejdet på banen i den kommende periode, og vi beder derfor medlemmerne om hjælp og forståelse. Vær specielt opmærksomme på hvor såningen af nyt græs på bunkerkanter, arealerne omkring bunkerne og fairways er påbegyndt. Her skal der i spirings- og vækstperioden tages ekstra hensyn til det nye græs.

Vi vil derfor bede jer om følgende:

1)​Undgå al færdsel i de tilsåede områder.

2)​Hvis I slår jeres bold ind i et tilsået område og I ikke kan nå bolden med en kølle/jern, så lad bolden ligge. Erstatningsbold kan fås hos greenkeeperne indenfor deres normale arbejdstid.

3)​De bunkere, hvor kanterne er tilsået, vil have et adgangsområde etableret på bunkerkanten med sand. Brug kun dette område til færdsel ned i og ud af bunkeren. Riven skal også placeres ved dette adgangsområde.

4)​De midlertidige lokalregler er stadig i kraft. Husk dem og brug dem.

For banens skyld er det nødvendigt at vi i den kommende tid overholder disse små retningslinier. Jo mere fred vi kan give det nye græs i vækstperioden jo hurtigere vil vi igen kunne spille ”fuldstændigt normalt”.

Som altid er medlemmerne velkommen til at kontakte baneudvalget på banen@nordborg-golfklub.dk med spørgsmål og andet input til vores arbejde med banen.

Baneudvalget og Projekt 25