Arbejdsdag lørdag den 30. marts

Kære medlem i Nordborg Golfklub.

Meld dig nu. Mange har allerede meldt sig, men vi har brug for endnu flere kræfter og flere frivillige på:
Arbejdsdag 2019. Lørdag den 30. marts kl. 08.30
Vi afholder som sædvanlig en arbejdsdag i golfklubben som optakt til den nye sæson.
Vi skal have løst mange små opgaver, så klubhus, klubhusarealer og bane kommer til at fremstå ryddelig og sæsonklar.
Opgaver, der skal løses:
•Hovedrengøring i klubhuset, KiK- huset og begynderhuset
•Oprydning omkring klubhus (inkl. afretning af gangstier, ukrudt m.v.)
•Klargøring af møbler, bænke, træværk
•Klargøring af træningsbane
•Oprydning i læhegn og ”skove”
•Færdiggørelse af de nye bunkers
•oma.
Vi starter dagen med rundstykke og kaffe, nyder den nødvendige forplejning undervejs og til slut ved frokosttid hygger vi os med en god gang nærende skipperlabskovs.

Hvis du ikke allerede har meldt dig så skriv dig på listen på opslagstavlen i klubhuset eller mail til: banen@nordborg-golfklub.dk

Du må gerne angive, hvilken arbejdsopgave du foretrækker eller absolut ikke vil/kan udføre. Vi har brug for alle kræfter i denne fælles indsats.

med venlig hilsen