Turneringer

Nordborg ​Golfklub afvikler i løbet af sæsonen turneringer for medlemmerne. Vores turneringer er næsten alle sammen åbne turneringer. Det betyder at spillere fra andreklubber også kan deltage. Vi har både klubturneringer og sponsorturneringer. Vores absolut største turnering er Nordborg Open som altid afvikles fredag og lørdag i uge 31. Det er en 2-dages turnering med 160 deltagere

​Aktuelle turneringer

Combino Open den 12. august er nu åben for tilmelding. Det er gunstart med max. 84 deltagere så vent ikke for længe.

Nordborg Open den 3- og 4. august er jo forlængst overtegnet og planlægningen er godt igang.

Als Tour 2018

​Nordborg - og Sønderborg golfklub har, i strålende solskin, afholdt den årlige Als Tour turnering.

Lørdag d 30.6. i Nordborg og søndag d 01.07. i Sønderborg.

55 deltagere fordelte sig i tre rækker.

A rækken spillede slagspil og B- og C rækken stableford.

I A rækken vandt Johannes Reimer Hansen (Sdbrg) med samlet 138 slag.

Andenpladsen tog Daniel Sivertsen (Sdbrg) med 145 slag.

Tredjepladsen tog Mikkel Frost Jensen (Sdbrg) med 146 slag og på fjerdepladsen var Marianne Herskind Hansen (Nordborg) med 146 slag.

I B rækken vandt Hans Slotved (Sdbrg) med sammenlagt 73 stableford point. Andenpladsen gik til Carsten S Pallesen (Sdbrg) med 72 point og tredje-pladsen tog Laila Christiansen (Nordborg).

C rækken blev vundet af Ulla Nielsen (Nordborg) med 70 point og andenpladsen gik til Ole Bredgaard (Nordborg) med 68 point.

Flagpræmier blev der også delt rigeligt ud af og i Nordborg kom i A rækken Johannes Reimer Hansen tættest på med 4,24 m på hul 7. I B-rækken vandt Lone Aagaard på hul 4, med 5,41 m. C rækken dystede på hul 11 og her vandt Ole Bredgaard med 5,89 m. Alle rækker kunne samlet dyste på hul 15 og her vandt Ulla Nielsen med 4,14 m.

I Sønderborg var ligeledes flagpræmier. På hul 12 blev præmierne fordelt således: A rækken blev vundet af Johannes Reimer Hansen med 0,25 m; B rækken af Jan Müller med 8,10 m og i C rækken var der ingen på green i førsteslaget. På hul 8 kunne alle rækker dyste om at komme tættest på hul i 2 slag og her vandt Johannes Reimer Hansen med 0,0 m.

Efter dysten blev det fortrinlige samarbejde de to klubber imellem rost, og pølser og kolde fadøl mm, blev fortæret i det dejlige vejr.

Turneringen var sponsoreret af de to golfklubber og præmierne var gavekort til Thybos pro-shop samt greenfee-billetter til Benniksgaard-, Haderslev- og Aabenraa golfklubber

als_tour 2018 vindere

Regionsgolf Vest ABCD

​Nordborg Golfklub har nu udspillet deres rolle i Regionsgolf . Vest ABCD.

Vi deltog i B-rækken hvor kravet er at man har et handicap på min. 11.5.

Efter at vi vandt vores indledende gruppe med 9 point efter 6 kampe sluttede festen på Royal Oak i Jels.

Vi tabte 16-dels finalen mod Kaj Lykke med 7-4.

Turneringsen format er hulspil hvor der spilles om ialt 11 point.

Foursome som tæller 3 point. Desuden 4 singler, 3 herrer og 1 dame hvor der spilles om 2 point.

Turneringen spilles mellem danske golfklubber beliggende vest for Storebælt. ​

​Her er et link til turneringens hjemmeside:

​​http://rgd.dk/vest-abcd/

abacus-cup 2018

​Nordborg Golfklub deltager igen i år i abacus cup som er en rangliste-turneringen, som bygger på klubbens egne turneringer. Klubben udvælger ved sæsonstart min. 3 turneringer, hvor du som spiller får tildelt ranglistepoint alt efter placering. Vinderen af hver handicapgruppe på ranglisten, dvs. i alt 5 spillere fra hver klub, går videre til landsdelsfinale og de to bedste klubhold i hver landsdelsfinale går derefter videre til landsfinalen.

Du skal ikke selv tilmelde dig abacus cup. Hvis din klub er tilmeldt, så er du automatisk med - såfremt du deltager i en af de turneringer, som din klub har udvalgt, som tællende til ranglisten.

Turneringsudvalget har valgt flg. turneringer til at være tællende til abacus cup 2018:

• ​Aabningsturnering den 15. april.
  • Bededagsturnering den 29. april.
  • Nyboligs Pinseturnering den 21. maj.
  • Als Tour 2018 (runde spillet i Nordborg) den 30. juni.
  • Nordborg Open 2018 den 3.- 4. august.

Læs ,meget mere på:

​​https://www.golf.dk/sektionsside/abacus-cup

Turneringsudvalg

​Nordborg Golfklub har et turneringsudvalg som står for afviklingen af klubbens turneringer.

Udvalget består lige nu af flg. personer.:

Laila Christiansen (formand)                            23956809

Sven Christensen                                             25701255