Onsdagsklubben - fordi golf skal være sjovt

Onsdagsklubben er primært for dig som er ny golfspiller eller har et handicap over 36.

Står du og mangler nogle at spille med, så er dette stedet, hvor du kan mødes med andre som enten lige er startet med at spille golf eller som bare synes, at Onsdagsklubben er det hyggeligste sted at spille golf.

Vi mødes om onsdagen kl. 16.45 og går ud kl. 17. Vi spiller typisk 9 huller.

Der er tilmelding senest dagen før inden kl. 18 via Golfbox, så vores onsdagsvenner ved, hvor mange der kommer til spillet næste dag.

​Der vil være en hjælper klar, som kan hjælpe med at printe scorekort, hvis der er brug for det. Hjælperen vil også kunne svare på evt. spørgsmål, der nu måtte være før, under eller efter golfrunden. Endelig vil hjælperen sørge for at lave flights for de fremmødte og vil også spille de 9 huller med den ene flight.
Med andre ord, vil du:
  • ud at spille med andre på et niveau, hvor det ikke hele tiden er ”din tur igen”
  • grine med hinanden og fokuserer på de gode slag
  • spille 9-hullers runder med højt humør og glæde
  • have frivilligt aflevering af scorekort – du kan nøjes med at konkurrere mod dig selv.

- så skal du da være med i Onsdagsklubben.

Meld dig ligeledes ind på vores Messengergruppe med golf-venner, så bliver det let at finde nogen at spille golf med. Navnet er Nordborg Golfklub Onsdagsklub​

Vi glæder os til at se jer.

Flex-medlemmer er naturligvis også velkomne mod betaling af greenfee.

Onsdagsklubbens udvalg

Udvalgs formand:

Udvalgs medlemmer:

Dorthe Hoffland

​Poul Pedersen

Peter Toft

Henrik Christensen

Spilledatoer

Dato - ansvarlig og hjælper

23/6  - putte-træning med Torben kl. 16 - vi spiller 9 huller kl. 17

se program for andre datoer:

Opslagstavlen

Vi prøver at få arrangeret mindre træninger nogle onsdage, inden vi går ud. De vil være fokuseret på ét emne ad gangen. Det kunne være putte-træning, chippe-træning o.a.

Tilmelding til Onsdagsklubben

Husk at tilmelde dig onsdagsklubben senest tirsdag kl. 18 - det foregår via Golfbox app eller webside. ​

Her kan du se en lille vejledning i tilmeldingen - link

Resultater