Onsdagsklubben

Hej kære golfer

​Foråret er ved at være over os, og det er så tid til at komme ud og spille noget godt golf - eller prøve på det. Onsdagsklubben starter op igen d. 18. april 2018.

Vi mødes ved sekretariatet og spiller ud klokken 17.00 på hul 1-2-3, alt efter hvor mange spillere vi er.

Husk at have afleveret scorekort før kl. 17.00.

​Der vil være en hjælper klar, som kan hjælpe med at printe scorekort, hvis der er brug for det. Hjælperen vil også kunne svare på evt. spørgsmål, der nu måtte være før, under eller efter golfrunden. Endelig vil hjælperen sørge for at lave flights for de fremmødte og vil også spille de 9 huller med den ene flight.

​Så kom og deltag i onsdagsmatchen – I betaler kr. 10 pr. gang. Dette beløb vil blive fordel blandt de dygtigste som præmier efter runden.Så mød op! Jo flere vi er des sjovere er det og det er jo altid rart at møde nye golf-spillere.

Onsdagsmatcherne er primært for hcp. 37–54, men er du under hcp. 37 og gerne vil ud og spille eller mangler nogen at spille med, så mød op - der er også plads til dig!'

Vi glæder os til at se jer.

Flex-medlemmer er naturligvis også velkomne mod betaling af greenfee.

Onsdagsklubbens udvalg

30. maj                               Svend Aage Jensen​

Opslagstavlen

18.04.2018

Så kom vi igang med onsdagsklubben og vejret var jo super dejligt til golf, desværre var der ikke mødt så mange op. så find nu golf grejet frem og kom ud og spil med os. Vi ses næste onsdag.

Husk at onsdagsklubben holder sommerferie i ugerne 29-30 og 31.

Vigtig info 20. september

Da det bliver mørkt meget tidligt spiller vi fremover ud allerede 16.30.

Så mød op i god tid og senest 16.15.

Resultater

18. april  ​vinder blev Bent Christensen med 12 point.