Onsdagsklubben

9. marts 2021

Onsdagsklubben byder velkommen til den nye sæson.

Hej kære golfer

​Foråret er ved at være over os, og det er så tid til at komme ud og spille noget godt golf - eller prøve på det. Onsdagsklubben starter op igen den xx. maj 2021.

Vi mødes ved sekretariatet og spiller ud klokken 17.00 på hul 1-2-3, alt efter hvor mange spillere vi er.

Husk at have afleveret scorekort senest kl. 16.45

​Der vil være en hjælper klar, som kan hjælpe med at printe scorekort, hvis der er brug for det. Hjælperen vil også kunne svare på evt. spørgsmål, der nu måtte være før, under eller efter golfrunden. Endelig vil hjælperen sørge for at lave flights for de fremmødte og vil også spille de 9 huller med den ene flight.

​Så kom og deltag i onsdagsmatchen – I betaler kr. 10 pr. gang. Dette beløb vil blive fordel blandt de dygtigste som præmier efter runden.Så mød op! Jo flere vi er des sjovere er det og det er jo altid rart at møde nye golf-spillere.

Onsdagsmatcherne er primært for hcp. 37–54, men er du under hcp. 37 og gerne vil ud og spille eller mangler nogen at spille med, så mød op - der er også plads til dig!'

Vi glæder os til at se jer.

Flex-medlemmer er naturligvis også velkomne mod betaling af greenfee.

Onsdagsklubbens udvalg

Udvalgs formand: