Dameklubben

Hvornår: Hver tirsdag fra kl. 16.00 (april-september) - mødetid senest kl. 15.45. Det kan dog også lade sig gøre at gå ud senere. For nærmere info omkring dette kontakt venligst en fra bestyrelsen.

Hvor: Mødested er foran det lille hus ved puttinggreen.

Hvorfor: Hyggelige golfrunder med andre damer i klubben - du er sikker på minimum 1 golfrunde om ugen og du får skabt et netværk af andre damespillere i klubben.

Pris: kr. 250,- for en hel sæson (forudsat der er betalt kontingent til hovedklubben).

Socialt: Ved afslutning hver måned i sæsonen spiller vi en sjov og anderledes match og hygger efterfølgende i klubhuset med god mad. Udetur til en anden bane i nærheden. Spil med forskellige andre medlemmer hver uge.

Velkommen i dameklubben

Sæsonstart og afslutning

Vi spiller tirsdage – og starter tirsdag den 3. april 2018 kl. 16.00. Mulighed for at gå ud kl. 16.30 eller senere (aftales fra gang til gang med bestyrelsen).

Sæsonafslutning er lørdag d. 6. oktober 2018, hvor vi har afslutningsmatch og efterfølgende generalforsamling. På generalforsamlingen uddeles præmier for de årets gennemgående turneringer.

Fællesspisning

Den sidste tirsdag i hver måned - eller den første tirsdag i den efterfølgende måned - er der efter matchen fællesspisning. Bestyrelsen bestemmer menuen – tilmelding skal ske via Golfbox senest søndagen inden.

Rækker og matcher

​Der spilles som hovedregel 18 huller, men der er mulighed for spil over 9 huller. Man skal dog spille ud senest kl. 17.00.

Spil om formiddagen er også muligt. Dog er der "mødepligt" til eftermiddagsspil den tirsdag, hvor der er fællesspisning.

Vi spiller normalt 3 bolde og holdene sammensættes så handicappene bliver blandet bedst muligt.

Uanset matchform skal hver enkelt spiller selv regne point ud efter stableford systemet. Der vil efter dagens match være en lille præmie til den bedste spiller i hver række.

Puttekasse

Udover kontingentet har vi en puttekasse. Pengene der tjenes her, går til mad i forbindelse med afslutningsmatch og generalforsamling.

2 puts på hver green er gratis - bruger du mere end 2 puts koster det kr. 1,- pr. ekstra put. Streges hullet koster et streget hul også kr. 1,-. Hver spiller kan dog max komme af med kr. 10,- pr. spilleaften.

Andre arrangementer​

Match mod herreklubben

Spilles tirsdag før Kr. Himmelfartsdag (8. maj 2018). I år er det herrerne der inviterer.

Besøg Sønderborg pigerne

Hvert år arrangeres der en match med Sønderborg pigerne - i 2018 er vi inviteret til Sønderborg onsdag d. 2. maj. Se invitationen i link i overskriften. Tilmelding sker via Golfbox.

Udetur

Der er arrangeret udetur til Royal Oak i Jels søndag d. 2. septemer 2018 - nærmere info følger senere på sæsonen.

Sponsormatch

Dameklubben arrangerer sin årlige sponsormatch tirsdag d. 12. juni 2018

Kontingent​​​​

​Kontingentet er 250 kr. for hele sæsonen og betales i april ved overførsel til reg. 9797, kontonr. 0001193996. Der forudsættes at man har betalt kontingent i hovedklubben. Ved betaling angiv venligst medlemsnr. og navn (eks. "800-Anja kontingent")

​Gennemgående matcher

Månedens match

Ved fællesspisningen vil der blive uddelt præmier for månedens matcher i hver række – vinderne er dem der samlet har fået flest stableford point i månedens løb.

Eclectic

Over hele sæsonen laves en eclectic, hvor det gælder for hver enkelt at opnå den laveste bruttoscore på hvert hul. Efter hver match skal man beslutte om man vil indberette sin score - dette gøres ved på scorekortet at sætte en ring omkring det/de huller man ønsker at indberette. Det er muligt i løbet af sæsonen at ændre en score på huller der allerede er noteret (sæt en tydelig ring om hul nr. og slagscore og et X ud for hul-nr.). Der er mulighed for at benytte 3 wildcards i løbet af sæsonen.

Pointjagt

Point tildeles efter hver match til de bedste i hver række jf. nedenstående

Nr. 1 - 10 points

Nr. 2 - 7 points

Nr. 3 - 5 points

Øvrige deltagere tildeles 1 point

Birdies

Spillere der opnår birdies markerer ligeledes dette på scorekortet (PIP) så det registreres, og der er præmier for birdies opnået i løbet af sæsonen.

Pointfordelingen /stillingen i de gennemgående turneringer kan følges på opslagstavlen og hjemmesiden.

Sydjysk Damematch

Fra sæsonstart og indtil sommerferien har bestyrelsen valgt 5 spilleaftner, som runder der er tællende i forhold til at kvalificere sig til finalerunden, som i 2018 spilles i Tønder Golfklub fredag d. 14. september kl. 14.00. Ud af de 5 runder er de 3 bedste resultater tællende i resultatopgørelsen.

Hcp. ved den første kvalificerende spillerunde (1. maj 2018) er det hcp. der definerer hvilken række man skal spille i ved finalen (uanset at hcp. i løbet af sæsonen ændrer sig). Rækkefordeling for denne match er i 2018 som følger:
A - hcp 0-24
B - hcp 24,1- (spillere med hcp over 36 spiller med til hcp. 36)

Deltagelse i finalen koster kr. 100,- pr. spiller (forplejning) + kr. 150,- i greenfee, som den enkelte spiller betaler i august, når man ved, om man har kvalificeret sig.​

Turneringsplan​ og tilmelding til matcher og fællesspisning

Resultater​

​Rækkeinddeling 2018:

A: 0-23,9
​B: 24-

Pointjagt

Electric

Månedsresultat​