Dameklubben

​Kære Golf-damer

Vores næste arrangement i Dameklubben er Sponsormatchen den 10. august sponsoreret af Nilens Jord og Matas

Klik på logoet og få meget mere at vide.

logo nilens jord

Vi glæder os

Ulla

​I Dameklubben følger vi de retningslinjer, der er for Corona.

Ulla

​​​

*******************************************************************************************************

Hvornår: Hver tirsdag fra kl. 16.00 (april-september) - mødetid senest kl. 15.45. Det kan dog også lade sig gøre at gå ud senere.

For nærmere info omkring dette kontakt venligst en fra bestyrelsen.

Hvor: Mødested er under terrassen eller ved det lille hus ved P-pladsen

Hvorfor: Hyggelige golfrunder med andre damer i klubben - du er sikker på minimum 1 golfrunde om ugen og du får skabt et netværk af andre damespillere i klubben.

Pris: kr. 250,- for en hel sæson (forudsat der er betalt kontingent til hoved-klubben).

Socialt: Ved afslutning hver måned i sæsonen spiller vi en sjov og anderledes match og hygger efterfølgende i klubhuset med god mad. Ude-tur til en anden bane i nærheden. Spil med forskellige andre medlemmer hver uge.

​Velkommen i dameklubben

Sæsonstart og afslutning

Vi spiller tirsdage, og med opstart tirsdag d. 6. april 2021 kl. 16.00. Mød op i god tid, mød de andre golfdamer, få en snak og scorekortene fordeles. Mulighed for at gå ud senest kl. 16.30 - så skal man sende besked på SMS til Marianne 21467767.

Sæsonafslutning er lørdag d. 2. oktober 2021, hvor vi har afslutningsmatch og efterfølgende generalforsamling. På generalforsamlingen uddeles præmier for årets gennemgående turneringer.

Nye spillere

For at nye spillere i dameklubben bedst muligt bliver en del af klubben og bliver hjulpet tilrette, tilbyder vi en mentorordning, hvor den nye spiller den første tid er på flight med et medlem fra bestyrelsen.

Vi sætter sammenholdet i dameklubben og integration af nye spillere højt.

Fællesspisning

Typisk den sidste tirsdag i hver måned er der efter matchen fællesspisning. Bestyrelsen bestemmer menuen.

Tilmelding skal ske ved at sende en sms til Jytte på 61670704 senest søndagen inden.

Mobilpay nummer 1743MN

Rækker og matcher

Der spilles som hovedregel 18 huller, men der er mulighed for spil over 9 huller.

Det er muligt at gå ud senest kl. 16.30 - i så fald sendes en besked på SMS til Marianne 21467767

Spil om formiddagen er muligt. De tirsdage med fællesspisning mødes alle til spil om eftermiddagen.

Vi spiller i to rækker som opdeles på dagen.

Ved 8 spillere danner vi kun en række.

Oftest spiller vi 3 bolde, og holdene sammensættes fortrinsvis ved lodtrækning.

Uanset matchform skal hver enkelt spiller selv regne point ud efter stableford systemet. Der vil efter dagens match være en lille præmie til den bedste spiller i hver række. Det forventes, at vinderen er tilstede ved premieoverrækkelsen.

Puttekasse

Udover kontingentet har vi en puttekasse. Pengene der spilles ind her, går til mad i forbindelse med afslutningsmatch og generalforsamling.

2 puts på hver green er gratis - bruger du mere end 2 puts koster det kr. 1,- pr. ekstra put. Streges hullet koster et streget hul også kr. 1,-. Hver spiller kan dog max komme af med kr. 10,- pr. spilleaften.

Vi arbejder ikke med rede penge, men skriver op, og afregner til putte-kassereren halvårligt.

​​Kontingent​​​​

​Kontingentet er 250 kr. for hele sæsonen og betales i april ved overførsel til reg. 9797, kontonr. 0001193996. Der forudsættes at man har betalt kontingent i hovedklubben. Ved betaling angiv venligst medlemsnr. og navn (eks. "800-Anja kontingent")

​Gennemgående turneringer

Eclectic

Over hele sæsonen laves en Eclectic, hvor det gælder for hver enkelt at opnå den laveste bruttoscore på hvert hul. Efter hver match skal man beslutte, om man vil indberette sin score. Dette gøres ved på scorekortet at sætte en ring omkring det/de huller, man ønsker at indberette. Det er muligt i løbet af sæsonen at ændre en score på huller, der allerede er noteret (sæt en tydelig ring om hul nr. og slagscore og et X ud for hul-nr.). Der er mulighed for at benytte 3 wildcards i løbet af sæsonen.

Det er frivilligt at være med i Eclectic.

Vi bestræber os på at opdatere Eclectic ca. hver anden uge i klubhuset.

Birdies

Spillere der opnår birdies, markerer dette på scorekortet (PIP), og dameklubben giver ved generalforsamlingen præmier for birdies opnået i løbet af sæsonen.

Årets stabfolerdspiller

I år finder vi årets stablefordspiller. Ved årets slutning lægger vi hver enkelt spillers stablefordpoint sammen og deler med det antal gange, den enkelte spiller har spillet.

Bedste gennemsnit er årets stablefordspiller.​

Turneringsplan​ og tilmelding til matcher i Golfbox

- Dameprogram 2021

​Resultater​