Juniorer

Det er fedt at være junior i Nordborg ...og husk at tirsdag er juniordag og vi glæder os til at se dig!

Golfklub har ca. 25 juniorer fordelt i aldersgruppen 7-17 år. Juniorerne har, som alle andre klubber i klubben, deres egen ugedag.

Tirsdag er juniordag, hvor der er træning under ledelse af vores træner.

Udover den ugentlige træning sørger juniorafdelingen for at de af juniorerne, som er fri til spil på stor bane, tilbydes at deltage i kreds 3 junior turneringer med andre golfklubber.

Nyheder  fra  juniorafdelingen

Juniorernes

sæsonstart 2018

Så er det tid til at rengøre golf udstyret, for vi starter op med junior træning

Tirsdag d. 10. april 2018 ved klubhuset

For de yngste (årgang 2005 og yngre) er det kl. 16:00

De ældre juniorer må naturligvis også kommer fra klokken 16:00 så bliver der lidt ekstra tid til dem ellers møder i klokken kl. 17:00

Der er ikke planlagt noget informationsmøde, så tag golfudstyret med, da der vil være træning med Simon / Frank eller Morten

HUSK – medbring gerne en ven eller to som også kunne

tænke sig at spille golf.

Følg med på hjemmesiden. Her kommer der en træningsplan for hele sæsonen, bl.a. med information om, hvor vi skal mødes hver gang.

Vi glæder os til at se Jer.

Juniorudvalget​

Målsætning og politik for juniorafdelingen

Juniorafdelingen i Nordborg Golfklub skal bidrage til:

- at sikre en fortsat medlems tilgang og en god og hensigtsmæssig aldersfordeling blandt klubbens medlemmer

- opfyldelse af klubbens elitemålsætning.

Til opfyldelse af ovennævnte mål vil klubben til stadighed søge at have en velfungerende juniorafdeling, som har tilbud både til de medlemmer som har sportslige ambitioner med golfspillet, og de medlemmer som ikke har disse ambitioner

Udover at udvikle klubbens juniormedlemmer til gode golfspillere, og fastholde disse som medlemmer, skal juniorafdelingen afdække, pleje og udvikle den givne talentmasse.

Som et led heri vil klubben tilstræbe altid at have et passende antal hold tilmeldt de relevante ungdomsrækker. ligesom der gives individuelle tilbud til spillere om deltagelse i turneringer.

Juniorarbejdet vil blive støttet at klubben, såvel økonomisk, jævnfør Elitepolitikken, som ved at stille ledere og træningsmuligheder til rådighed.

Juniorudvalget for Nordborg Golfklub.​

Fredagsmatch​

Fredagsmatcher

Der spilles løbende hen over sæsonen en Fredagsmatch. Denne Match er for ALLE juniorer, men er specielt gode for dem som ikke kommer så meget ud og spille, og derved har svære ved at få det grønne-kort. Der spilles ialt 8 gange, 5 gange inden sommer og 3 gange efter.

Til fredagsmatch tilstræber vi en god og hyggelig omgangstone. Vi driller lidt, roser, pjatter, men er bestemt også seriøse, frem for alt indstillet på, at alle skal have det sjovt med at spille golf

Der er altid være en præmie eller to,

Vi spiller 9 huller med start fra kl. 16:30. Det betyder at alle kan komme ind nogenlunde samtidig og vi kan styrke det sociale sammenhold. Det er naturligvis også muligt at blive hcp. reguleret på 9 huller.

Husk at tilmelde jer, til fredagsmatchen ved at sende en sms til match lederne.

Frank: 22380433

Morten: 40360143

Matchprogram 2018:

04-05-2018 Fredagsmatch \ Morten \ vi spiser en hotdog efter matchen

18-05-2018 Fredagsmatch \ Frank
01-06-2018 Fredagsmatch \ Frank
15-06-2018 Fredagsmatch \ Morten
24-08-2018 Fredagsmatch \ Frank

07-09-2018 Fredagsmatch \ Morten​

Hvordan bliver jeg medlem?​

Kontakt sekretæren enten via mail

sekretaer@nordborg-golfklub.dk

eller telefon 30515609.​

Ida lavede Hole in One

​En af vores dygtige juniorer Ida Koch lavede ​tirsdag den 18. september Hole in One. Det var i forbindelse med juniorerne afsluttende trænings aften. Det fantastiske slag blev lavet på par 3 banens hul 2. Stort tillykke til Ida.

​Se billeder herunder af en meget glad Ida.

Forældrehjælp​​

Der er mange fornøjelser ved at lede en juniorafdeling men også meget arbejde, og vi vil gerne dele med forældrene. Vi får god hjælp af forældre til vores arrangementer. Det er ikke nødvendigt at kunne spille golf, da der også er en del praktisk/administrativt arbejde, så har I lyst til at give en hånd med hører vi meget gerne fra jer.​

Takt og tone i juniorafdelingen
  • Husk at medbringe dit gode humør – vi spiller golf for at have det sjovt ! ​
  • Du skal være en god kammerat, og tage hensyn til de øvrige spillere – både juniorer og andre !
    Tag også godt imod de nye juniorer !​
  • Mød altid til tiden – uanset om du skal træne, spille match
  • Når du opholder dig i klubhuset er det uden sko med spikes og hat, og ryd op efter dig selv.​
  • Husk, at når du spiller match, er du ofte gæst eller du har selv en gæst med på banen.​
  • Snyd aldrig i golf – den der snyder, snyder sig selv!
    Spil fair og opfør dig over for andre, som du ønsker de skal opføre sig over for dig !​
  • Deltag i de forskellige junior turneringer. Der er også nogen for begyndere/ højhandicappere
    –det er sjovt og lærerigt !​
  • Når du spiller match skal du huske:
    regntøj/skiftetøj, madpakke, drikkedunk, skiftesko
    (så du ikke lægger en ½ fairway i den bil der villigt transporterer dig til og fra matchen)
    bolde, tee’s osv. – du kan selv fortsætte listen –
    du kender den jo lige så godt, som vi ! ​
  • Husk at læse på opslagstavlen – måske er der vigtige meddelelser til dig. ​