Kære nye golfspiller i Nordborg Golfklub

Velkommen

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med golfspillets udfordringer og glæder. Herunder finder du de informationer, du har

brug for som begynder. For at forberede dig bedst muligt til spillet, er der planlagt et forløb, som skal gennemgås, inden du kan blive

frigivet til at spille på den store bane. Længden af dette forløb afhænger af, hvor meget du træner udover undervisningstimerne.

Prøvemedlem​

Bliv prøvemedlem i 12 uger – vi hjælper dig godt i gang

Kunne du tænke dig at prøve at spille golf?

Som prøvemedlem vil vi glæde os til at hjælpe dig godt i gang med golfspillets udfordringer og glæder.

I de 12 uger får du hos os:

• Fri afbenyttelse af drivingrange, putting- og indspilsgreen
  • Ubegrænset spil på begynderbanen (Par 3 bane)
  • Frie bolde på drivingrange
  • Mulighed for lån af udstyr af klubben
  • Undervisning 6x2 timer i hold á max. 12 personer
  • Regelundervisning & regelprøver
  • Mentor ordning som hjælper dig med at komme igenmen prøverne
  • Mulighed for deltagelse i vores superhyggelige Onsdagsklub for begyndere
  • Ubegrænset spil på stor bane (forudsætter at man har bestået prøverne)

Prisen er kun DKK 250,-

Du kan starte på følgende hold, som er fra kl. 18.00-20.00:

Hold 1 - 2018:

Tirsdag 10/4 – Tirsdag 17/4 – Tirsdag 24/4 – Tirsdag 01/5 – Tirsdag 8/5 – Tirsdag 15/5

Hold 2 - 2018:

Tirsdag 22/5 – Tirsdag 29/5 – Tirsdag 5/6 – Tirsdag 12/6 – Tirsdag 19/6 – Tirsdag 26/6

Tilmelding: Sekretaer@nordborg-golfklub.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Nordborg Golf Klub.

Krav til spil på 18 hullers banen​

Kvalifikationer og krav til den store bane og DGU-kort

• Fuldt medlemskab (bagmærke får du ved Sekretæren)
  • Bestået regeltesten
  • 9 huller på par 3 banen i max. 54 slag (scorekortet for runden skal indleveres underskrevet af både spiller og markør)
  • 3 gange 9 huller på stor bane (dette kan være i onsdagskubben ​eller i privat runde sammen med en etableret spiller med hcp. under 37)
  • Min. 4 gange holdtræning

Efter indmeldelse i klubben har du fulde rettigheder og derefter tildeles du hcp. 54.

Du har nu fulde rettigheder med hensyn til den store bane.

Du får samtidig dit DGU kort og må spille på andre baner.

Før du tager afsted, skal du altid huske at kontrollere om den

fremmede bane, du ønsker at besøge har hcp. restriktioner.

I Nordborg Golfklub har vi tidsbestilling, når vi vil spille golf.

Tiderne kan bestilles via touch skærmen i greenfee huset eller via hjemmesiden/Golfbox.

For at logge ind på Golfbox skal du skrive 104-XXXX (dit medlemsnummer) og dit password, som du får udleveret sammen med dit DGU-kort.

Vi håber du får mange gode timer med golfspillet.​

​Onsdagsklubben

Hej kære golfer

Foråret er ved at være over os, og det er så tid til at komme ud og spille noget godt golf - eller prøve på det.

Onsdagsklubben starter op igen d. 18. april. Vi mødes ved sekretariatet og spiller ud klokken 17.00 på hul 1-2-3, alt efter hvor mange spillere vi er.

Husk at have afleveret scorekort før kl. 17.00.

Der vil være en hjælper klar, som kan hjælpe med at printe scorekort, hvis der er brug for det. Hjælperen vil også kunne svare på evt. spørgsmål, der nu måtte være før, under eller efter golfrunden. Endelig vil hjælperen sørge for at lave flights for de fremmødte og vil også spille de 9 huller med den ene flight.

Så kom og deltag i onsdagsmatchen – I betaler kr. 10 pr. gang. Dette beløb vil blive fordel blandt de dygtigste som præmier efter runden.

Så mød op! Jo flere vi er des sjovere er det og det er jo altid rart at møde nye golf-spillere.

Onsdagsmatcherne er primært for hcp. 37–54, men er du under hcp. 37 og gerne vil ud og spille eller mangler nogen at spille med, så mød op - der er også plads til dig!'

Vi glæder os til at se jer.

Flex-medlemmer er naturligvis også velkomne mod betaling af greenfee.