Greenfee 2018

​Greenfee inkl. brug af træningsfaciliteter og -bolde

​18 huls banen (gælder hele dagen)*​

kr 300,- / € 40,-​

Par 3 banen (Pay & Play)​

kr. 50,- / € 7,-​

Partoutkort (gælder hele kalenderåret)​**

kr. 1.500,-​

Ugekort til 18-huls banen​*

kr. 700,- / € 95,-​

Ugekort til par 3 banen (gælder hele familien)​

​kr. 350,- / € 48,-

18 huls banen (9 huller)​*

kr. 150,- / € 20,-​

Leje af golfbil

Leje af buggy (18 huller)​

​kr. 200,- / € 27,-

Leje af trolley (18 huller)​

kr. 30,- / € 5,-​

* Restriktioner Nordborg Golfklub: Max. Handicap 54.

​** Den eneste betingelse Nordborg Golfklub stiller, for køb af et partoutkort er, at summen af dit kontingent i din hjemmeklub og prisen for partoutkortet minimum matcher et tilsvarende fuldtidskontingent i Nordborg Golfklub.

Øvrige rabatordninger: Se under Greenfee aftaler.

​Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte klubbens sekretær på telefon 3051 5609 eller sekretaer@nordborg-golfklub.dk

Hvordan?

Reservation af spilletid

Reservation af starttid foregår i Golfbox.

Betaling af greenfee foregår i greenfeerummet (indgang under terassen).

Der er ingen bemanding til at modtage betaling, så greenfee skal betales ved brug af betalingsautomat (Dankort/kreditkort/Mobilepay) eller kontant i greenfee kuverterne.

Du kan benytte tlf. nr 30515609 til MobilePay-betaling af greenfee og evt. buggy/trolley.

Leje af buggy eller trolley

Nordborg Golfklub råder over et lille antal buggyer, som kan lejes. Ønsker du at leje en buggy kan den reserveres via Golfboks (se nedenfor).

Trolley kan afhentes og betales ved ankomst til receptionen.

Reservation af buggy

Reservation af buggy foregår i forbindelse med reservation af starttid i Golfboks: Når alle spillerne i en flight er tastet ind, trykkes på knappen 'TILFØJ EKSTRA' i nederste højre hjørne. Derefter:

• Tryk på pilen og vælg vare (Buggy)
  • Tryk på næste pil og vælg spiller, som skal have buggyen
  • Tryk på 'TILFØJ'

Betaling af buggy foregår derefter når starttiden bekræftes (og betales) på touch skærmen i greenfee-rummet.

Udlevering af nøgle aftales med sekretæren  på telefon 3051 5609 eller sekretaer@nordborg-golfklub.dk