Gæsteservice

Velkommen i klubhuset.

I vores reception kan du være heldig at møde vores venlige gæsteservice, som kan hjælpe med alle de praktiske ting før eller efter runden.

Er receptionen lukket, kan du altid kontakte sekretæren på tlf. 30 51 56 09 i tilfælde af problemer eller spørgsmål.

Medbragt mad må gerne nydes enten i klubhuset eller på vor hyggelige terrasse, hvor der er udsigt over hul 9 og 18.
I klubhuset kan du købe øl, sodavand fra automaten og selv lave kaffe, the, kakao.

Alt sammen til rimelige priser.

Faciliteter

• Klubhus og terrasse, hvor man kan nyde øl og mad – medbragt eller købt hos f.eks. slagteren overfor

• Automater med drikkevarer
  • Omklædningsrum med bad
  • Toiletter
  • Vaskeplads
  • Leje af trolleys (betales i greenfee-rum)
  • Leje af Golf bil. kr 200,- pr. runde (Reservér på Golfbox og aftal udlevering med sekretæren på tlf.
    ​30 51 56 09)

Ønsker du at bestille mad udefra​

​Frokostretter fra Slagter Nielsen (lige over for klubbens parkeringsplads)

Bestil lækre frokostretter hos Slagter Nielsen inden du går ud. Det bestilte kan afhentes i butikken eller efter aftale. Tlf: 74 45 13 16