Firma-venne-gade- og familiedag på golfbanen - 26. og 27. maj 2018​

Nordborg Golfklub afholder igen i år " Firma-venne-gade- og familiedag på golfbanen ",

Vi håber, at mange vil tage imod invitationen og prøve glæden ved golfspillet, nyde naturen og det hyggelige samvær.

For at få plads til alle hold, spilles der lørdag den 26. maj og søndag den 27. maj.
Hvert hold får tildelt en hjælper fra klubben, som giver tips og gode råd om hvordan I får bolden i hul.
Holdene kan bestå af 2 til 4 personer

Der spilles i to grupper :
Gruppe A : Mindst 1 af de 2 - 4 spillere er golfspiller eller tidligere prøvemedlem i en Golfklub eller tidligere vinder af prøvemedlemsskab.

Gruppe B : Ingen af de 2 - 4 spillere er golfspiller eller tidligere vinder af prøvemedlemsskab.

​Der er flotte præmier til de bedste hold både lørdag og søndag.

Efter runden kan der købes pølser, øl/vand.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i teltet og på klubhusets område.

Praktiske oplysninger :

Golfudstyr:    Nordborg Golfklub stiller udstyr til rådighed.

Tilmelding:    Senest lørdag den 19. maj kl. 12.00 ved at indtaste oplysninger på denne                           side og tryk på Afsend eller ringe på tlf. 30515609

Mødested:     Ved klubhuset på Nordborg Golfklubs bane i Nordborg.

Indkørsel i lysreguleringen overfor Slagter Nielsen.

Betaling:       Kr. 50,- pr. deltager incl. bolde og tees. Betaling på spilledagen

Starttid:        Startliste tilsendes senest torsdag den 24. maj pr. mail.​

Tilmelding​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt