Kære gæstespillere og medlemmer.

Banestatus opdateret tirsdag den 15. maj 2018

Banen er nu klippet alle steder, takket være det fine vejr.

Som nogle vil bemærke, er alt roughen ikke klippet alle steder, nemlig helt inde på midten af de store uklippede arealer.
Her er det planen i projekt 25, at der skal plantes skov og derfor lader vi græsset gro til vildnis, for af se om "skoven" skal ændres lidt.
Som nogle måske også har bemærket, er semirough formet som et stort S for enden af fairway på hul 10.
Dette er for at symbolisere, hvor den nye kanal skal gå fra søen på hul 10 og til kanalen på hul 11.
Endelig er fairwayen på hul 16 jo også flyttet. Den stopper nu ved første fairway bunker og går så højre om denne, så dem, der før slicede ud til højre i semi eller rough, vil nu ligge på fairway. Hullet er blevet lidt længere, men meget mere spændende.

Lidt data til nørderne.

Vildnis er normalt uklippet, men klippes 2 - 3 gange om året
Rough er klippet i 100mm og 2 klippebreder rundt om semirough (ca 10m)
Semirough er klippet i 38mm og 2 klippebreder rundt om fairway (ca 10m)
Fairways er klippet i 17mm og mellem 22 og 30m brede.
Teesteder og for greens er klippet i 13mm
Greens er klippet i 3,9mm

God tur
Pas godt på banen, det er den eneste vi har.
Chefgreenkeeper
Nordborg Golfklub