Banestatus

Opdatering den 14. februar​ 2019

Banen er fin tør og spilbar

På trods af den megen nedbør, er banen overraskende tør. Om det hele skyldes vores nye dræn, skal være usagt, men det har utvivlsomt haft en positiv effekt. Vandet risler i de nye rør og kanaler.

Fakta er, at hele banen absolut er spilbar. Det er også stadig tilladt at bruge vogne og buggies.

Spil fra rød (vinter-) tee

Banen er stadig noget medtaget efter den tørre sommer og drænings- og renoveringsarbejdet. Så der forestår en hel del reparationsarbejde de næste måneder.

For ikke at skade banen yderligere, spiller vi frem til sæsonstart fra forkanten af rød tee. Dermed slider vi banen anderledes end normalt, og laver ikke yderligere skader, inden græsset for alvor begynder at gro.

Bunkers

Der vil blive fordelt sand i alle bunkerne i den kommende tid. Kanterne skal renoveres og sås. Så indtil videre kan der ikke spilles fra bunkerne (frit drop).

Greens

Greens er ujævne efter svampeangrebet i efteråret. De er blevet behandlet efter alle forskrifter, men bliver først fine igen, når græsset får fat. Der spilles til sommergreens når det ikke er frostvejr.

Fairway

Fairway er fin og tør, så der er gode chance for at finde sin bold. Dog er græsset visse steder lidt langt. Det er helt bevidst, for at banen bedre kan modstå sliddet i vinterperioden. Vi opfordrer til, at man undgår at køre/træde i de reparerede områder. Der skal tee’es op på fairway.

Driving range

Der er ligger bolde på driving range, som kan hentes. Der er et par udslagsmåtter til rådighed.

Rigtig god fornøjelse med spillet i det tidlige forår. Og hold gerne øje med personalet derude, som arbejder på at få banen gjort i stand til sæsonstart.

Med venlig hilsen
Baneudvalget og

Chefgreenkeeper
Henning D. Christiansen

Svend-Erik har taget nogle flotte oversigtsbilleder af banen som den så ud i februar.

Som I kan se bliver det en meget spændende bane vi har fået.

hilsen

Sven Christensen