Kære nye golfspiller i Nordborg Golfklub

Velkommen​

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med golfspillets udfordringer og glæder. Herunder finder du de informationer, du har

​brug for som begynder. For at forberede dig bedst muligt til spillet, er der planlagt et forløb, som skal gennemgås, inden du kan blive

​frigivet til at spille på den store bane. Længden af dette forløb afhænger af, hvor meget du træner udover undervisningstimerne.​

Prøvemedlem​

Bliv prøvemedlem i 12 uger – vi hjælper dig godt i gang

Kunne du tænke dig at prøve at spille golf?

Som prøvemedlem vil vi glæde os til at hjælpe dig godt i gang med golfspillets udfordringer og glæder.

I de 12 uger får du hos os:

• Fri afbenyttelse af drivingrange, putting- og indspilsgreen
  • Ubegrænset spil på begynderbanen (Par 3 bane)
  • Frie bolde på drivingrange
  • Mulighed for lån af udstyr af klubben
  • Undervisning 6x2 timer i hold á max. 12 personer
  • Regelundervisning & regelprøver
  • Mentor ordning som hjælper dig med at komme igenmen prøverne
  • Mulighed for deltagelse i vores superhyggelige Onsdagsklub for begyndere
  • Ubegrænset spil på stor bane (forudsætter at man har bestået prøverne)

Prisen er kun DKK 250,-

Træningsforløbet vil være i en periode på 3 uger, hvor træningen foregår tirsdag og fredag. ​

Træningstiden er kl. 17.00-20.00 (med forbehold for ændringer)

Du kan starte på følgende hold:

Hold 1 - 2021:

Opstart den 13. april (Alle pladser er besat)

Hold 2 - 2021:

Opstart den 25. Maj

Hold 3 - 2021:

Weekend hold med opstart den 2. juli kl. 16.00​

Lørdag og søndag fra 9.30 til 15.00

Hold 3 - 2021:

Opstart den 13. August

Tilmelding: Sekretaer@nordborg-golfklub.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Nordborg Golf Klub.

Krav til spil på 18 hullers banen​

Kvalifikationer og krav til den store bane og DGU-kort

• Fuldt medlemskab (bagmærke får du ved Sekretæren)
  • Bestået regeltesten
  • 9 huller på par 3 banen i max. 54 slag (scorekortet for runden skal indleveres underskrevet af både spiller og markør)
  • 3 gange 9 huller på stor bane (dette kan være i onsdagskubben ​eller i privat runde sammen med en etableret spiller med hcp. under 37)
  • Min. 4 gange holdtræning

Efter indmeldelse i klubben har du fulde rettigheder og derefter tildeles du hcp. 54.

Du har nu fulde rettigheder med hensyn til den store bane.

Du får samtidig dit DGU kort og må spille på andre baner.

Før du tager afsted, skal du altid huske at kontrollere om den fremmede bane, du ønsker at besøge, har hcp. restriktioner.

I Nordborg Golfklub har vi tidsbestilling, når vi vil spille golf. Tiderne kan bestilles via touchskærmen i greenfee huset eller via hjemmesiden/Golfbox.

For at logge ind på Golfbox skal du skrive 104-XXXX (dit medlemsnummer) og dit password, som du får udleveret sammen med dit DGU-kort.

Vi håber du får mange gode timer med golfspillet.​

​Onsdagsklubben

Hej golfspiller

Vi skriver 2021 og corona ændret en del på vores golfverden sidste år.

Nu må vi igen samles 50 personer udenfor og derfor vil vi gerne have dig/jer i gang med golf igen.

Da vi ved det måske for nogen er længe siden man sidst har haft fat i golfsættet, så har vi med hjælp fra vores Elite spiller lavet en aftale om at der vil være en elitespiller til rådighed mellem 16.00 og 17.00 på driving rance hvor man kan bede om hjælp til at få gang i hvad det nu måtte være 😊

Vi begynder med de følgende onsdage.

5. Maj

12. Maj

19. Maj

Ligeledes starter vi onsdag klubben igen den 5. Maj hvor hul 1 vil være blokeret til at I kan gå ud og spille 9 huller. Her vil der være en eller to mentor til stede som vil sende jer godt afsted.

I skal inden kl. 16.30 aflevere en scorekort med jeres medlems-nummer, navn og hcp i starterhuset (Det lille hus som står det puttegreen). Så vil I blive sat sammen som en 3 eller 4 gruppe.

Glædes os til at se jer igen på Nordborg Golfbane.

På Golfklubbens vegne

Henrik Christensen